I'll be there - Part THREE

*vibration*..
Klockan var 12.15 på dagen.


Åh herregud, tänkte jag. Tog upp telefonen då larmet börja fungera!
WHA..T?!?!! klockan är kvart över TOLV? Mitt flyg åker om en timma!!! åhh...

-DAAD! utbrast jag. DADDDY?

Man hörde att papi var påväg in till mitt rum. Vänta nu! Var han redan vaken? Av vilken anledning väckte han inte mig i tid? Vi måste vara på flygplatsen nu för att checka in, ååh dady varför så dryg?

-Vad är det frågan om.. vad hände? sa han
- vadå vad hände? det borde du veta lika bra som mig ju? LOS ANGELES PAPPA?
-Jasså, när åker flyget Miranda?? Ta det lugnt, med stressen funkar inget, ta det lugnt nu sa han.

Va fan? Trodde han att jag skulle sumpa chansen nu eller? Eh . Knappast :-S
Iallafall...
- Vi måste rappa på nu pappa, jag börja bädda sängen snabbt bara det inte syntes att jag lämnat det så himla orent, och börja kamma det slitna lockiga håret för att se ett dugg bättre ut.
Ah jag hade ju fan inte sovit ett blund i natt? Vad är detta, jävla skit problem.
Jag pratade ett dugg... Längre med Eddie. AH EDDIIIE! Va fan!
Nu blir jag förbannad, jag ska lätt ringa upp han på vägen o säga till han att aldrig ringa tänkte jag, men det är bara för .. SÅ HIMLA BARNSLIGT ju!?

Satte på mig ett par ''big earings'' som satt perfekt, gula rolex klockan och satte upp mitt hår i en slickad hästsvans. Satte på mig min svartvita tröja med enorma vita fickor med mina gråa byxor  som just nu var hel svarta efter PAPPAS tvätt så klart. Men de var ursnygga, what ever rakt på sak.. jag satte på mig massa armband osv, tog allt jag hade packat och lite mer än så.

Tog pappa i handen, han var redan - dressed, så jag drog ner han ifrån alla femton trappor ifrån rummet mitt där vi möttes av en french toast lukt. Jag kunde inte motså så jag tog för mig att dra in till köket o bara sno en sådan som jag kan äta på vägen. Iofs att jag ska vara i flygplatsen snart så satte jag på mig mina gladiatorskor som passade in så himla bra, av all stress har jag hittat en underbar outfit iaf?:) Im good!
Men nu ska man inte vara så självsäker. Nu är det dags för L.A BABY!!



- vänt..a röt pappa till. jag ska bara sätta på mig min sko. Och...
- NYCKELN PAPPA?!?? - skrek jag o pekade mot dörren innan den stängdes,
- ohh, right. sa han o hoppade in i huset igen för att hämta nycklarna för huset o bilen.
Gud detta hus kan vi ju inte lämna ensam? ah jag kommer sakna det,fastän jag kommer vara borta i några dagar.. mer än några dagar ;-) haha, daddy thinks that, well im sure it's not some days.. I talk 'bout weeks, dude!

Han öppnade den vita range roverns dörrar och jag skuttade in med resväskorna, i baksätena. Skönt o åka bort från detta bondeland tänker man. Men men... gonna miss it :-D!!
Nu när vi endå var pågång så tog jag fram smink väskan o kletade på lite mer mascara, lite mer puder än vanligt.. Det blåser ju endå bort i detta väder herregud?
Rosa läppstift, läppglans är så ute! :| Det har Eddie lärt mig i alla fall.

Men, nu när vi var framme börja jag smaska mig på min french toast, kall och.. Kall? helt enkelt inte det bästa på denna jord ju :||? - But what else can I say than that.. Literally.. uew!!

Nu var vi framme. Flygplatsen var enorm och förväntningarna bara bakades in i huvudet på mig. Åh undra hur det ska kännas o hänga med JB.. JUSTIN BIEBER FOR GOD SAKE!! Himmels riket, tro mig eller ej.
Denna känsla klår allt o annat ;-) !

Hade sagt förväl till pappa och vinkade bort när jag stod på rulltrapporna uppåt till gaten.. va var det för nummer nu igen.. eller bokstav rättare sagt hoho, juste. Bokstaven C.
Perfekt! där är den ju.. eller? Ska kanske fråga om jag går rätt håll?

-Excuse me, är detta rätt håll om man ska åka bort till Los Angeles? Jag menar.. hmm, visade biljetten. - Gate C?
- Hello, dear. Yes it is, you can follow me if you feel alone! Sa denna dam.

Jättetrevlig, så visst. Jag checkade av hennes biljett också och vi skulle sitta precis tvärs över varandra, chitchat :) Wiho! tänkte jag.
Men så var det inte, hon hade med hennes barnbarn dom skulle fira någon högtid där nere. Naturligtvis något stort eftersom hon hade stor bagage. Men det rörde mig inte någonstans :) Ska bli kul o få lite sällskap i alla fall.
Nu hade vi suttit och väntat i över en timma och nu var det äntligen dags. Lets do this!!

-LOS ANGELES HERE WE COME skrek jag o alla glodde :) opps.. ( tyst )


Längtar du tills nästa ;-) I bet you do!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sjuukt bra! meeraa! xD

2011-01-06 @ 12:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0